BOSÖN VÄCKER KÄNSLOR

Imorse tog Camilla och jag tåget upp till Stockholm. Dels för möte om framtida planer för Green & Kallin  och för att jag skulle föreläsa på Bosön. Efter mötet inne i stan, hoppade vi på tunnelbanan och åkte vidare ut mot Lidingö och fina Bosön. Idag strålar solen på alla vackert färgade höstlöv…

IMG_9732

Checkade in på hotellet…

IMG_9742IMG_9738

Tog sedan med mig lunchen och satte mig i solen för att njuta av både den och maten. Bosön ligger så härligt precis vid vattnet, med fin natur och vackra hus om man går några steg bortanför huvudbyggnaden 😉 Perfekt miljö för avkoppling mellan tuffa träningspass…

Bosön är alltså Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum och idrottshögskola.  Men även företag och privatpersoner är välkomna.

Första gången jag var här var för ungefär sexton år sedan, när jag gick på Friidrottsgymnasiet. Sedan den första gången har det blivit många turer hit, genom olika sammanhang inom friidrotten. Till en början i olika satsningar som Svenska Friidrottslandslaget ordnade för juniorer, sedan med SOK (sveriges olympiska kommitté) och nu som föreläsare.

IMG_9748IMG_9755IMG_9758IMG_9765IMG_9769IMG_9771

Vackra höstfärger och vi valde en perfekt dag för vårt besök!

IMG_9773IMG_9781IMG_9782

Såklart drog jag på mig träningsskorna så fort vi kom hit, känns mer rätt!

När jag gick runt här idag, så var det inte utan en hel del nostalgi… känns lite vemodigt på ett sätt. Jag vet att jag inte kommer komma tillbaka så många gånger till, i den roll jag är van och förknippar Bosön med. Det känns märkligt och på ett sätt skönt att känna hur och att friidrotten har satt sina spår i mitt liv. Att ha så många minen! Både otroligt fina och härliga med också jobbiga…  jag kommer sakna mycket, men inte allt 😉

IMG_9787IMG_9791IMG_9801

Kände att jag behövde få med lite sport… för det är ju faktiskt det Bosön handlar om!  Sport är inte det jag tycker är roligast att fota, kanske märks? Jag gillar mer att träna, och sedan fota annat! 😉

Nu är jag helt slut efter en lång dag, och trött efter anspänningen från föreläsningen. Ska bli skönt att sova snart.

Sov gott!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *