DETALJER FRÅN HELGEN

Några detaljer här hemma…

IMG_9638

I veckan var jag hos floramor och kruktös för att köpa en liten gåva till någon jag håller kär 😉

Då kunde jag inte låta bli att även köpa med detta timglas, sanden var så vacker tycker jag!

IMG_9646IMG_9651

Igår morse sken solen in så vackert… då känns det som att sakerna får ett annat liv.

Denna kommer från en marknad i Berlin. Gillar att det finns små och stora saker här hemma som påminner om resor, platser och personer som betyder eller betytt mycket för mig.

IMG_9663

Dessa fina origami-verk, kommer från Up The Wodden Hill, en utav många kreativa och härliga Göteborgs tjejer!

IMG_9667IMG_9669IMG_9680IMG_9683

Grönt i olika former… Vissa blad är bara så läckra, och många växter med häftiga blad är också lätta att hålla vid liv! Bra kombo. Just nu är min största utmaning (bland växterna här hemma)  att hålla liv i vårt fikonträd…

IMG_9689

Passade på att ha lite ”tjejkalas” här hemma i helgen, har nämligen varit ensam hemma. Emil drog till München och oktoberfest med grabbarna, så tyckte att jag också behövde ha lite roligt!

Äggen blev till en kladdkaka med en touch av lakrits.

IMG_9701IMG_9703

och är det ”kalas” måste man ju ha ballonger 😉

IMG_9717

Och så lite hösttema på dukningen. När jag cyklade för att handla i det vackra vädret… hittade jag massa vackra kastanjer, de bara låg och glänste så vackert i gräset och ville följa med mig hem! Även några björnbär på sin kvist lös så vackert mot mig, och några små rivsår senare fick även dom följa med hem till bordet.

IMG_9719

tack för en supermysig kväll!

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen, då ska jag åka upp till Stockholm och Bosön för att hålla föreläsning. Om min karriär, framgång och tur (finns tur?  eller är det helt enkelt hårt arbete som ligger bakom turen?)

Ja vad har jag att säga om det?

2 kommentarer

    1. Kul att du tycker så ☺️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *