SKÖNA STRÄNDER

För ett litet tag sedan var vi ju iväg på spa, Falkenbergs strandbad. Det var verkligen skönt, och avkopplande. Speciellt harmoniskt att det ligger på stranden, med öppet hav som utsikt.

IMG_8952

Sandstränder är ju fantastiskt vackra, även om jag nog föredrar klipporna… Jag har lite svårt för all sand, som hamnar överallt och jag är heller inget större fan av att vada ut för att kunna bada. Jag vill bara kunna dyka i, men det kanske mest beror på att jag är en badkruka och jag kommer aldrig i annars 😉

Men utöver det, så måste jag ju säga att stränder är otroligt vackra och mäktiga, speciellt när de är folktomma… som denna morgon. Att bara höra vågorna som slår in mot stranden och fåglarnas skri. Det är otroligt rogivande tycker jag.

IMG_8939IMG_8948

Någon liten och söt har lämnat spå efter sig…

IMG_8950

Perfekta skorna för en promenad på stranden, jag råkade dock trampa igenom sanden på ett ställe, upp till midjan… 😉 sånt som händer tänker jag!?

IMG_8951IMG_8956IMG_8954

Konst i stor skala.

IMG_8910

Under min uppväxt tillbringade vi alltid någon vecka av sommaren nere på Österlen, där farmor och farfar bodde då. Jag har så många härliga minnen från det och alltid när jag promenerar på stränder väcks dom till liv. Farfar finns inte längre, men han finns alltid med mig i minnet och extra mycket när jag promenerar på en strand vid öppet hav.

IMG_8909IMG_8906

Natur, men framförallt havet det är verkligen den bästa platsen för avkoppling. När det är mycket som snurrar i huvudet, när jag mår dåligt över något och behöver nya krafter. Då är mitt bästa tips, en promenad i skogen, vid havet och bara vara i naturen!

IMG_8905

Hej för nu!

2 kommentarer

 1. Sirpa Palo

  Håller med dig, naturen är det bästa som finns att vistas i för att hämta kraft och att vila upp sig i.
  Dina bilder är otroligt vackra, ren njutning att titta på.
  Önskar dig en skön dag!

  Vh Sirpa
  Sirpamus

  1. Tusen tack snälla! Kul att höra, ha en skön dag du med!
   /emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *