GALA FÖR ELEFANTERNA

bild: pintrest

I torsdags hade vi förmånen att få gå på ”the elephant ball” en välgörenhetsbal till förmån för Elefanterna. Dessa fantastiska djur som vi människor håller på att utrota! Fruktansvärt tragiskt och görs inget nu, kommer det snart inte finnas några Elefanter kvar till kommande generationer. Idag finns 400.000 elefanter, och var femtonde minut skjuts en.

Vi blev medbjudna av Amanda Elmander, som driver skönhetsfabriken i Posthotellet (där galan hölls). Amanda skriver mer på sin blogg om både galan och sitt engagemang i frågan! Så fint att träffa människor med ett stort hjärta för dessa frågor tycker jag.

Det är fantastiskt att så många faktiskt bryr sig, men det är också otroligt hemskt hur vi förstör vår värld, tar över och skövlar!

Men det var ju även gala och bal, med temat ”Black Tie Masquerade”

Under kvällen auktionerades det ut olika konstverk, av bland annat Nick Brandt, Carolina Gynning, Lars Wallin och Ole Lynggaard. Och pengarna går såklart till att rädda Elefanterna!

Nästa år arrangerar the perfect world foundation i Göteborg igen, då är temat ”Save The Ocean”

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *