GRÖN START

Några veckor nu har jag börjat dagen med en vitaminkick till frukosten. För att hålla mig frisk och kry, hoppas jag!

IMG_9088

Basen är frusen spenat, och sedan beroende på vad som finns hemma… fyller jag på med resten.

Denna omgången blev det även, clementin eller om jag ska vara noggrann satsuma, ingefära, chili, lime och gurkmeja.

IMG_9089

Den frysta spenaten såklart.

IMG_9091

Och så slängde jag ner Aronia i mixen också, som jag plockat från mamma och pappas buskar. Aronia innehåller massa nyttiga vitaminer och mineraler och  har den högsta koncentrationen av antioxidanter som uppmätts i någon frukt.

Även lite chiafrön, som innehåller bland annat mycket Omega-3, proteiner och olika mineraler. Dessutom gelébildande fibrer som gör att blodsockernivån stiger långsammare och du håller dig mätt längre.

Alltså en bra start på dagen! 😉

IMG_9092

Så blanda ihop allt med vatten, och slutresultatet blir inte jättevackert, men nyttigt och bra för kroppen!

1 kommentar

  1. Mamman??

    Måste testas så piggelinet dyker upp nån gång??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *