ONSDAG I GÖTEBORG

Vilka underbara dagar, vädret är ju helt fantastiskt och att få vara vid havet dessa dagar är lyx!

Camilla och jag, vi har dragit igång vårt föreläsning och utbildnings-koncept på allvar och sitter i en lokal nere i Fiskebäckshamn och smider våra planer. Som sagt lyx att vara nära havet dagar som denna…

Också perfekt miljö för att fota lite 😉 igår fick jag lite fint på posten från Hing organics. En gammal klasskamrat från långstadiet, ligger bakom varumärket! Lisa har hamnat uppe i Piteå där hon också driver ett Pensionat. Produkterna från Hing är handgjorda uppe i Piteå, Lappland. Av ekologiska och miljövänliga ingredienser och utan konstigheter.

 Allt doftar ljuvligt, och alla grejer hamnade i bilen under resten av dagen. Som nu doftar lika ljuvligt, av citrongräs och annat gott.

För att fira fint väder och att vi jobbat på riktigt ordentligt och tagit många kliv framåt, alltså med Green & Kallin  åkte vi in för fin-lunch i stan. I skuggan bland träden uppe på Götaplatsen.

Nästa vecka är det nämligen dags för våra första föreläsningar tillsammans.

Efter lunch hann jag även spotta denna nyhet… bunches by blomrum som alldeles snart öppnar i mysiga Viktoriapassagen.

För att sedan möta upp min fina Emil, och hämta ut morgondagens outfit, nämligen en smoking. Det är det nämligen dags för bal. The elephant ball, som arrangeras av The Perfect World Foundation och är en välgörenhetsbal till förmån för de utrotningshotade elefanterna.

Spännande!

1 kommentar

  1. Vilken trevlig vistelse!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *