HEJ UNITED INFLUENCERS

IMG_7828

Hej! Nu börjar jag blogga här istället, som en united influencer.

Tack för förtroendet, spännande och roligt med nytt samarbete. Tack för att ni vill ha med mig i ert gäng 😉 Min ambition är att blogga lite mer regelbundet och förhoppningsvis mer inspirerande…  Hoppas ni vill följa mig här!

Det kommer vara en speciell tid i mitt liv, jag gör mitt sista halvår som höjdhoppare på elitnivå. Mitt mål är att träna för att min något skade drabbade kropp skall bli i ordentligt slag igen. Och kunna prestera på en tillräckligt hög nivå för att tävla under vintern och på inne EM i mars! Samtidigt vill jag starta upp mitt nästa liv… livet utanför höjdhoppet. För snart är det livet här och det vore härligt om ångesten över det inte blev så stor. Just nu känns det som att det kommer vara möjligt att få en bra övergång, men vem vet hur det känns när dagen väl är här!

Så vill ni följa mig och min vardag, mitt idrottande, mina andra projekt, mitt intresses för fotande och för att ta vara på det vackra i det lilla så följ mig gärna här från och med nu!

Kram Emma!

2 kommentarer

  1. Lycka till Emma!! ? Lovar att följa denna blogg!!

    1. Haha! Låter bra, tack.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *