BORGÄSTARGÅRDEN KAFÉ OCH KONDITORI

Vi hittade denna kafé-pärla på väg från vår SPA helg. Vi stannade i Falkenberg för att fylla på energidepåerna efter ett svettigt gympass! (vet inte när jag svettades så mycket senast? men det var inte för at träningen var så extremt hård, utanför att gymmet låg i anslutning till en varm och fuktig simhall…;)

Så av en slump hamnade vi på Borgmästaregården kafé och konditori , klicka här så kan ni läsa mer om historien bakom kafét. Gillar när det finns en tanke bakom, och här fanns både tanke och känsla!

Stilfull och genomtänkt inredning med vackra små smörrebröd och bakverk. Emil valde en glass på pressbyrån, inget fel i det, men jag som är lite skadad över viljan att alltid hitta dom perfekta platserna. Kände att trycka i sig något snabbt på pressbyrån inte riktigt var det jag hade i tankarna… och för en gång skull dök det perfekta fiket upp precis när det som mest behövdes (alltså innan jag fått mitt irritationsanfall av lågt blodsocker)

massa godsaker

Jag tog en smörgås med färskpotatis, äggkräm och stenbitsrom och så delade vi på en blåbärsbulle till kaffe och te!

Smakade toppen.

Dessutom som pricken över i, dessa stolarna från Gubi, har suktat efter men föll på prislappen! Men att sitta och fika på duger ju det med 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *