FINNKAMP I TAMMERFORS 

Dags för Finnkampen, årets upplaga går av stapeln i Tammerfors. Senast jag var här var för att tävla på U19. Då slutade jag på en bronsplats, och jag var glad över ett nytt personligt rekord på 1.86m.

Tiden går… det var tretton år sedan! Känner inte igen mig alls här i Tammerfors, men visade sig vara en fin stan 😉

Vi kom hit igår eftermiddag, jag gick raka vägen till arenan och kände på banorna. Joggade bort resan ur kroppen (som lätt stelnar till), och körde lite aktiverings-träning inför morgondagen tävling.  Riktigt härlig arena! Ser fram emot att hoppa här.

Så idag har jag bara strosat lite på stan, tog med mig en kaffe och satte mig på en bänk i solen med utsikt över vattnet.

Hittade såklart lite mysiga små butiker…

Och vackra byggnader. Perfekt uppladdning, att bara promenera runt lite och upptäcka nya platser.

Nu är det snart  dags att gå bort till arenan och heja på mina lagkamrater! Heja heja… Hoppas att läktarna är fullsatta som utlovat och stämningen är på topp.

Puss o kram! 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *