GREEN & KALLIN

IMG_8452

Blev visst lite rubriker efter SM, om att jag ska sluta. Det ska jag ju, men inte riktigt ännu… till helgen är det Finkampen och sedan tänker jag tävla igen under inomhussäsongen. Efter det tänkte jag däremot lägga skorna på hyllan och höjdhoppandet bakom mig.

Men redan nu till hösten kommer jag att föreläsa tillsammans med Camilla Kallin som är organisations- och ledarskapskonsult. Vi lärde känna varandra på gymnasiet, när Camilla var min lärare på friidrottsgymnasiet. Vi kommer att föreläsa och utbilda inom ämnet: Prestera med glädje för att må bra!

Ohälsan blir ett allt större problem, inte minst på våra arbetsplatser. Och det är siffror som skenar iväg. Över en tredjedel av arbetet stannar av varje vecka på grund av medarbetare som inte mår bra. Och det är en känsla som många tar med sig hem. En nedåtgående spiral som påverkar livet, och alla runt omkring.

Nu har Arbetsmiljöverket formulerat en lag (AFS 2015:4) som säger att arbetsgivaren ska ansvara för att den psykosociala arbetsmiljön är god. Och som ska motverka konflikter och för hög arbetsbelastning på arbetsplatsen. vilket är de vanligaste orsakerna till ohälsa på jobbet.

För att motverka och bromsa upp ohälsa på jobbet krävs förstås en rad olika åtgärder. Ett sätt är att tydligt medvetandegöra förutsättningar och mål, så att det går att prestera med glädje och stil!

Vi kommer snart ha vår egen hemsida uppe under greenkallin.com, men om ni har frågor innan dess maila gärna till info@greenkallin.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *