NY ENERGI I SKÅNE

Vi tog oss en liten tur till Skåne. Jag laddar upp inför SM, och har kört på ett litet tag med tuff styrka. Så kroppen behövde lite luft mellan passen, och jag komma bort lite , för att samla energi. Dessutom är detta Emils enda lediga vecka. Så det blev en tur till Torekov.

Vädret visade inte upp sin bästa sida, men lite skönt att få vara ostörd, i alla fall på vissa platser.  Vi tog en tur förbi vackra och mäktiga Hovs hallar och sedan bara åkte och promenerade runt lite i den vackra naturen. Så skönt att bara få vara och koppla bort och av lite. Jag behövde det verkligen! Har snurrat lite mycket i mitt huvud… verkar det som 😉

Björnbär… tror att någon (läs emil 😉 ) blev lite trött på att inte kunna gå förbi en enda björnbärsbuske utan att jag skulle leta reda på alla kvarvarande svarta bär!

Att bara vara vid havet, det är så skönt, inser jag varje gång.

En tur ut till Kullens fyr, och vi tog en liten omväg…

…och mötte lilla söta räven.

Åt lunch i Skäret, hos Flickorna Lundgren, den godaste varmröta laxen jag smakat. Blev helt lycklig, av att sitta i den mysiga omgivningen och äta så gott. Sedan drack vi lite för dyrt kaffe innan vi drog vidare.

Strosade runt lite bland Torekovs charmiga hus, innan vi åkte hemåt igen.

tack för ny energi vackra Skåne.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *