TÄVLAT IGEN

Det blev en jakt efter att hitta tävlingar, för att jag vill verkligen försöka kvala till OS. Och har inte så många chanser på mig. Men efter tips, fick jag i onsdags reda på att det fanns en liten tävlingen i Sierra Nevada. Bokade resor och på fredag morgon hoppade vi på planet mot Malaga. För att tävla lördag eftermiddag.

Väl framme tog vi ett dopp och promenerade bort stela ben efter resan. Skönt att lämna Göteborgs regntunga skyar för detta 😉

Lördag förmiddag tog vi bilden upp med resten av gänget… för en ca två timmars bilfärd upp i bergen.

Stannade för lunch, sträcka på benen och för min del ”isa” hälsenan i den kalla forsen. Helt perfekt uppladdning!

En paus till för kaffe och för att titta på den fina utsikten!

​Så var det dags för tävling, det drog in lite regn lagom till uppvärmningen. Men innan tävlingen började han det försvinna och banorna torkade snabbt upp. Så härlig arena att hoppa på!

Själva tävlingen, var både en riktigt skön bekräftelse och samtidigt snopet! Jag kände mig så mycket bättre än senast! Men rev så knappt på 1.90m att det var retligt. Nu när jag bara har så få chanser på mig känns det ju ännu mer irriterande…

Men på lördag finns det ytterligare en chans, men då är det verkligen sista möjligheten! Så det blir en ny resa till spanska solkusten.

Här kan ni se mitt sista försök på 1.90m

.

Otroligt vackert ljus på vägen ner igen! vilket ställe att tävla på…

Bästa hejarklacken hade jag också! Tack…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *