TÄVLINGSPREMIÄR

I tisdags gjorde jag premiär på höjdhoppsbanan för denna sommaren och det var ungefär 2 år sedan jag tävlade ute. Det har verkligen inte varit helt självklart att jag skulle stå där, redo för att hoppa!

Men nu blev det så! Inte så högt som jag hoppats på, men nu har jag tävlat och kroppen verkar hålla… så nu ska jag försöka ta de få chanser jag har för att klara OS- kvalet (1.93m)

Blir det inte så har jag i alla fall gjort allt jag kunnat… Så försöker jag tänka just nu 😉

Uppladdning inför hoppning… jag kände bara att denna väggen såg så bra ut för att stå på händer mot!

Lyftet finns där… fast jag behöver hitta det på rätt höjd också! Men ändå riktigt skönt att känna och veta att kapaciteten finns där… annars hade jag nog inte känt mig så motiverad som jag faktiskt gör nu.

Så nu packar jag om väskan, ner med tävlingskläderna, spikskor och annat bra att ha för att tävla igen på lördag. Denna gången i Spanien och Sierra Nevada. För mig blir det bara att leta efter alla små tävlingar som finns just nu, en lite annorlunda situation. Men bara att ta alla chanser som finns!

Håll tummarna, och massor med tack till er som hejar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *