ATT BO PÅ SLOTT

Igår kväll var det lansering av min mugg som jag gjort tillsammans med dbkd. Som hade ordnat ett litet evenemang för kunder och andra intresserade. Hanna och jag var där och föreläste lite. Verkligen en trevlig kväll! och väldigt roligt att äntligen få träffa Hanna, både för att jag bloggar här under Hannas Room, men också för att hon verkar vara en sprudlande person. Och det var verkligen en underdrift 😉

 

 

Dessutom fick vi bo en natt på fina Bjertorp Slott, super härligt att få komma iväg från vardagen för en natt. Så igår kväll checkade vi in och imorse vakande vi till strålande sol, fågelkvitter och ett slott.

inte helt fel ställe att äta frukosten på…

Hanna posar snyggt framför slottet och vi fick en trevlig stund i solen innan det var dags att hoppa på tåget hem till Göteborg och regnet igen.

hejdå Vara för denna gången!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *