MUGG TILSAMMANS MED DBKD

IMG_6067

Jag går i Hannas fotspår… Alltså ett design-samarbete med DBKD. För min del blev det denna muggen.

När jag i höstas fick frågan från Karin på DBKD, blev jag verkligen glad och förvånad att de ville ta fram en ny produkt tillsammans med mig. Men väldigt roligt har det varit och så kul att den nu är klar. Men det är först till hösten den kommer att finnas ute i butikerna.

Det är ju alltid trevligt och mysigt med fika, och det kommer bli speciellt fint att dricka kaffet ut min egna mugg…snart!

4 kommentarer

 1. Patrik at Brass&Gold

  Så fin den är! 😀 Bra jobbat Emma!

  1. emmagreen

   Tack snälla du! läste att du nu blivit läkare 🙂 jättestort grattis till dig!

 2. Hanna Wessman

  Såå fin!! Hejja Dig!!! Ses imorgon 😉 Kramar Hanna

  1. emmagreen

   ja det gör vi! Så kul 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *