SKÖNA HELG

Kaffe på balkongen som start på dagen och med en fin tidning till sällskap, i väntan på att någon ska vakna?

 

Gårdagen spenderades i pionernas-tecken. Vi tog en söndags promenad och kollade på fina hus och trädgårdar… så har vi lyxen att ha föräldrar vars trädgårdar bjuder på riktig blomsterprakt! Vi fick plocka med oss hem! Såklart var jag snabb på det… så nu doftar det ljuvligt här hemma från dessa magiskt vackra pionerna.


Så var helgen redan slut, och en ny spännande vecka väntar. Jag vilar fortfarande min hälsena, och hoppas att den hinner hämta sig så pass att jag kan klara av att tävla. Men det blir ännu en lugn vecka, innan det är dags att se vad den går för.

2 kommentarer

  1. Patrik at Brass&Gold

    Härliga bilder och vilken fin balkong ni har!

    1. emmagreen

      tack snälla du 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *