EXTRA ALLT

Denna veckan har varit otroligt intensiv, (eller förra veckan om man ska vara petig)! Oc det började egentligen veckan innan. Jag fick reda på att min hälsena som har besvärat mig sedan ett par månader faktiskt var lite värre än jag trott. Och hur det gått till är verkligen ett mysterium! Men nu är det så.

Här hemma finns inte riktigt någon bra behandling att göra, så när tillfälle bjöds till en tid i Tysklad, hos en riktigt bra läkare, som jag besökt många gånger tidigare. Tog jag chansen, såklart! Och även på inrådan från läkarna här hemma. Bokade biljett över dagen, och drog iväg. Men jag blev fast några fler dagar än tänkt. Så fick boka ny biljett, hitta hotell och jag hade inget bagage för mer än en dag. Dessutom några dagars möten och annat som fick bokas av.

Men nu har jag i alla fall fått den bästa behandling jag kan få för min lilla hälsena! Och det är bara att hoppas att det är tillräckligt för att den ska klara av att prestera några höjdhopp snart. Förutsättningarna är långt ifrån optimala! Men det är inte kört, och då tänker jag göra mitt yttersta för att få det att fungera.

Så efter några dagar av regn i München, kom jag hem till solsken! Sedan bjöd helgen på träning, salta bad, soliga klippor, Håkan Hellström och kalas.

Ett härligt slut på några känslomässigt stormiga dagar…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *