MORGONPROMENAD I  KVARTERET

Tog med mig kameran på en promenad runt kvarteret i morse… vilar kroppen från träning idag, så en morgonpromenad kändes som lagom aktivitet för kroppen. Och sedan lite yoga för att få igång rygg och leder.

Känns som att helt plötsligt blommar allt! Syrener, körsbär, tulpaner, magnolia, äpple… och massa annat! Otroligt vackert, så härligt att mötas av utanför dörren!

På kyrkogården blommar denna fin magnolian utanför det fina kapellet.

Så hittade jag en rosa och fin holk! Hoppas någon fågelfamilj trivs bra där inne 😉

och även lite blommor inne, så klart!

En perfekt start på dagen, nu ska jag iväg på lite roliga möten och i morgon hoppas jag kroppen är redo för att prestera bra på träningen. Kollade i kalendern och det närmar sig med stormsteg min tänkta tävlingspremiär!

 Min webshop har krånglat lite och helgen har gått till att vara nervös och lite stressad över att få den att fungera. Men nu funkar den som den ska, och jag är förväntansfull inför fredagens ”vernissage.”

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *