UPPTÄCKER GATORNA I MÜNCHEN

 

 

Jag gillar verkligen att bara strosa runt och upptäcka nya fina kvarter, jag har varit i München en massa gånger. Men det finns ju alltid nytt att upptäcka och det gillar jag. Humöret, väder, sällskapet och en massa annat (tiden) påverkar ju vad och hur man upplever.

Även om det är roligare att ha någon att resa med så är det mysigt att fota, promenera, fika, kolla i  söta butiker, slukas av upp av den härliga våren  och göra lite som känns bäst.

Så klart anpassat efter behandling och träning då 😉

ett litet hav av blommande lökar, vid Gärtnerplatz

Efter att jag låtit hus, detaljer och sånt som såg spännande ut leda vägen. hamnade jag tillslut längs Isar- floden


Nu ska jag hitta någon park för att testa vad min kropp kan gå för idag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *