BLOMMAR I MÜNCHEN

Imorse landade jag i München, bland gröna blad och blommande träd. Magnolior och massa körsbärsträd! Så vackert så jag inte kunde sluta fota 😉

Jag är här några dagar för att få ordning på kroppen, så eftermiddagen spenderades för att få behandling för ryggen och hälsenan. Det blev inget träningsläger för min del denna våren, vilket känns lite konstigt. Det är första våren sedan jag var femton, som jag inte åker iväg. Men nu med facit i hand, var det det bästa beslutet. Så jag kan fixa till mina små skavanker!

Imorgon är det tidig uppgång för att få mer behandling och sedan ska jag leta upp ett gym för att träna lite. Hoppas att solen skiner och värmer lite imorgon också…

2 kommentarer

  1. Patrik at Brass&Gold

    Så vackert med blommande träd 😀

    1. Visst är det, lite magiskt ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *