MOT SOMMAREN 

 

Bestämde mig för att åka upp till Globen för att tävla, jag ville så himla gärna. Men när jag började inhoppningen, kände jag att det här är nog inte så smart.

Efter första tävlingen i Polen, fick jag en smäll på hälen av upphoppet. Och jag trodde det hade lagt sig tillräckligt för att kunna hoppa i onsdags.

Istället har jag nu bestämt att det är lika bra att strunta även i SM och låta hälen hinna återhämta sig. Typiskt nu när resten av kroppen känns så bra.

Det visade sig bara vara en inflammation i fettkudden, så inget allvarligt. Men det kan lätt bli så mycket värre om jag bara skulle fortsätta belasta, så nu blir det några lediga dagar och sedan börjar jag med nya tag att träna mot sommaren. OS närmar sig och det ska bli roligt att sätta igång med träningen nu efter att hälen repat sig. För nu är äntligen resten av min kropp redo för lite mer träning. Vilket den inte har varit på ett bra tag.

Även om jag tagit ett stort steg framåt i vinter känns det jäkligt snopet att det alltid ska komma något nytt o dränera mig på energi. Så ett par dagars vila känns skönt nu…

2 kommentarer

  1. Hanna Wessman

    Snygg!! Kram

    1. emmagreen

      😉 tack söta du

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *