HAVET OCH REGNET 

 

Jag älskar verkligen havet, är så vackert, rogivande och mäktigt på samma gång. Det kan vara mitt i vintern, en riktigt ruggig sådan eller en vacker sommardag.

 

Just denna dagen var kanske lite väl kall, blåsig och blöt av både våg- och regnstänk! Men mitt i allt ruggiga är det ändå vackert att bara vara vid havet.

Min vardag är ju helt uppbyggd kring träningen, men mycket tid tränar jag inte. Vissa dagar vilar jag helt andra tränar jag bara lite och andra har jag viktiga pass som jag vill vara riktigt bra på. Det kräver att jag planerar mina dagar så jag är utvilad och redo när jag ska prestera.

Återhämtningen är minst lika viktig som träningen. Och för mig kan en utflykt till havet vara precis just den perfekta återhämtningen. Att fotografera eller dricka en kopp kaffe på ett mysigt fik med någon jag tycker om.

 

Hoppas att solen kikar fram lite mer frekvent snart… För det är så svårt att fota när det regnar från alla håll. Linsen blir så blöt och bilderna suddiga.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *