VINTERSALLAD TILL MIDDAG

 

Jag tycker oftast det är väldigt roligt att laga mat, men det är ju inte alltid kul och lätt att komma på vad som ska lagas? För min del ställer jag dessutom “ganska” höga krav på maten. Jag vill äta näringsrik mat, där jag får i mig det jag behöver för att kunna träna bra, ta åt mig av träningen och återhämta mig bra. Dessutom, att vara höjdhoppare ställer även krav på att vara lätt. Sedan vill jag att maten ska vara god, vacker och komma från bra råvaror… Ni hör ju! 🙂

  

Detta är gårdagens middag, jag äter vegetariskt ibland… vissa perioder mer än andra. Senaste tiden har det blivit lite mindre. Men igår blev det inget kött, istället gröna linser och fetaost.

VINTERSALLAD:

Jag rostade polkabetor, morötter och persiljerot i ugnen. På slutet slängde jag in svartkålen.

Blandade ihop en sallad på, granatäpplekärnor, gröna linser, smulad fetaost, och lite olika salladsblad.  Olivolja, salt och peppar på det.

Serverade till de rostade rotfrukterna och kålen.

Superenkelt och det fick även bra betyg 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *