FINSNÖN FÖRSVANN

 

Hela förra veckan var ju så vackert vit… Snö på träden och härligt. Men nu är det tillbaka till gråslask igen… Så som det brukar i Göteborg.

Invigde mina nya träningsskor, cumulus från Asics i helgen. Är glad över att ha en samarbetspartner som gör så grymma skor. Även om de var riktigt sköna så är jag ändå mest glad över att jag äntligen har kunnat börja snöra på mig höjdhoppsskorna regelbundet. För att hoppa!


Ny fin skyltning hos rum för papper. En utav mina favoriter i stan. Ligger i charmiga Viktoriapassagen.


Bara lite mer av det vita…


Igår följde jag med till brudarebacken, som hade öppet skidliften i dimman.  Det blev inga skidor för min del, men kaffe och mys med vänner istället.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *