HELGENS TIPS

 

I fredags testade vi restaurang Piga, här i Göteborg, Eriksberg.  Men väl värt ett besök även för oss som bor på andra sidan älven.

 Kul med nya restauranger, som serverar god och vällagad mat och i en mysig atmosfär. Och extra kul när man känner ägaren, och Majsan som ligger bakom Piga är verkligen en pärla. Så testa om ni bor eller har vägarna till Göteborg.

 

Vilket väder det har varit hela helgen, otroligt vackert men också otroligt kallt! 😉

 

Borde ju ha pälsat på mig och tagit en promenad ute i vintervädret och njutit av det vackra.  Men istället har det blivit träning inne, och äntligen känns det som att träningslägrets hälsene- besvär börjar släppa. Träningen fungerar riktigt bra för tillfälle, och det är en underbar känsla när kroppen börjar bli stark och jag känner att den äntligen börjar fungera som jag vet att den kan göra. Men fortfarande är det en liten bit kvar… 😉  och jag försöker att tålmodigt ge kroppen sin tid.

Men kanske att det blir en påpälsad vinterpromenad i veckan…

1 kommentar

  1. Ser himla mysigt ut! Älskar stolarna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *