GÖTEBORG, STOCKHOLM OCH KALLT

 Hemma och tillbaka till vintern, burr så kallt det är! Känns som att det är extra kallt när man vant sig lite vid värmen. Men vackert är det. Fast jag fryser så mycket om fötterna så fort jag går ut…;)

Igår var jag en sväng i Stockholm, för ett besök på bosön, för att träffa min sjukgymnast. Göra lite styrketräning/tester och för att kolla upp min hälsena ordentligt. Ett riktigt bra besök. Styrkan har gått framåt massor och hälsenan är definitivt på bättringsvägen. Nu är det bara att fortsätta nöta min höjdhoppsansats, och snart så kan jag nog hoppa igen!

Efter ett sådant riktigt tufft styrkepass som det blev igår är benen helt slut, därför blev det vila idag och lite massage… vilket kommer göra ont.

Så idag blev det sovmorgon och vi vaknade till vackert vinterljus, att solen tittar fram här i Göteborg känns exotiskt just nu.


Mormors fina fat har en liten plats i fönstret.

Sedan blev det en tur in till Rum 21 för att byta en julklapps-dublett.

Svårt bara att välja bland allt fint.

Tog sedan vägen om Bunches by blomrum, på vägen hem. Tyckte vi behövde lite våriga vackra blommor här hemma nu.

Anemoner och lite eucalyptus, fick det bli denna gången.

 

Ja och sedan portionerade jag ut blommor och blad i små och stora vaser här hemma. Gillar att fördela ut blommorna lite. Och behöver inte alltid vara snittblommor, ibland klipper jag av ett passande blad från krukväxterna eller plockar något utifrån…

Tanken var också att ta tag i vårt enorma tvättberg, men typiskt nog var tvättmedlet slut… så jag slapp det? 😉

Nu massage, AJ.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *