REGNTUNGA SKYAR

  

Igår tog vi oss ännu en tur för att få se lite mer av ön. Får ju passa på att se något mer de dagar det är vila. Vi hyrde bil och begav oss norrut för att se de vackra Anaga-bergen. Första stopp på vägen tog vi för en kaffe i staden La Laguna. Hade nog efter beskrivningarna, hoppats på något lite mysigare. Men vi hittade en plats i solen för en kopp kaffe. Här uppe i bergen så skönk temperaturen rejält, så vi var lite fel klädda i shorts. Men en kaffe i solen värmde gott. 

  

Strosade lite… 

 

Följeslagarna steget före. 

  

Fortsatte sedan färden uppåt genom de vackra bergen. Maffig utsikt på väg till byn Taganana, byn i sig kanske inte är något häpnadsväckande, men låg verkligen vackert bland bergen. Och med ett utegym… Tänka sig 😉

 

Annars var detta lite mer känslan… 

  

  

Vi tog oss en lunch…och hade det trevligt över den goda och prisvärda 😉 maten. Jag åt en riktgt god böngryta! Kanske låter sådär, men verkligen gott. 

  

Vi hann precis sleva i oss maten, då kom regnet! Vi tog oss en (fruktansvärt äcklig) kaffe i väntan på att regnet skulle dra förbi… Vilket inte hände. Så det som antagligen hade varit en riktigt vacker bilfärd blev bara regn och vita moln.
 
Vatten?

  

Och regnet höll i sig, ända tills vi kom tillbaka till Playa del lasAmericas. Där sken solen igen. På bilden ser ni Puerto de la Cruz. 
  

Idag tillbaka på arenan för att testa kroppen lite. Träningen har verkligen gått framåt och mina rygg-och baksides problem känns riktigt bra. Nu ska bara kroppen vänja sig vid successiv stegring. Det går ju inte i en helt spikrak kurva, utan kroppen säger i från lite eftersom. Vilket i och för sig inte är konstigt, men lite frustrerande. Just nu är det min hälsena (eller senskida, för mer insatta;)) som är lite kinkig. Därför har jag fått ta det lite vackert med hoppningen här nere. Men nu börjar den bli bättre efter bra hjälp från ”Tommy tejp” 😉
  

Idag blev det några trevande ansatslöpningar och därefter lite hopp i trappan. Spar på höjdhoppandet lite till. Gäller verkligen att låta kroppen få avgöra, inte lätt men det är enda vägen för att jag ska kunna få till de där höga hoppen som jag längtar efter. 

  

Av med skorna för idag. Lunch, behandling lite vila och sedan middag. Det är lägerlivet för mig idag. 
Njuter av att kunna få vara i solen och försöker att träna på det som är optimalt för min kropp nu. Inget blir som man tänkt sig… det kan man vara säker på. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *