PACKAT OCH SNART PÅ VÄG

Först lite fint som jag fått, både i julklapp och födelsedagspresent. Blev visst ljustema i år. Lite för att jag önskat och annat bara för att det är fint. Tack snälla ni.

Efter två dagar av julfirande med familj, släkt och min kära så var det skönt att röra lite på sig! Kände mig stark idag på gymmet, efter två dagars uppladdning med julmat. Enbensknäböj, marklyft och step-up bland annat… Har fått lägga om styrkan en del efter mins problem med ryggen (diskbråck). Men äntligen börjar kroppen kännas på rätt bana igen, så otroligt skönt. Men jag tar fortfarande ett träningspass i taget! 😉 Utsätter kroppen för en hel del kraft och ibland hänger den inte riktgt med som jag vill.

Nu har jag bara ett litet genomblödningspass i morgon förmiddag, sedan drar vi till solen! Ska bli så skönt… Längtar efter att kunna jogga på gräset och träna ute i det fria 😉

Så snart är det hejdå till vintergrått och hej till palmerna.

1 kommentar

  1. Patrik at Brass&Gold

    Liljan ljusstaken är så jäkla bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *