JULKLAPPAR OCH HÖJDHOPP

Idag tog vi oss en tur till Spinneriet i Lindome, för jag ville köpa några julklappar och för att det är ett så fint ställe, vilka lokaler, så vackra fönster och härlig miljö! Verkligen värt ett besök och snart öppnar även lite möjlighet för fika och mat.

Fört tog vi oss en titt hos Östling § Schedin, så massa fina grejer, här skulle jag ju lätt kunna kika runt ännu längre! Köpte med en av hannas fina krukor som julklapp till mig själv 😉

Traskade upp för trapporna till våning 4:a för ytterligare en hel massa fint!

Till fine little day

Så klart är det kul att köpa med något fint och speciellt om man får ge bort det till någon som uppskattar det, men jag blir glad och får så mycket inspiration av att bara få titta på allt fint!


och tur att det fanns soffa och något klurigt att lösa undertiden…

Avslutade julshoppingen här hos floramor och krukatös…

Nu är det uppladdning för morgondagens träningspass, höjdhopp! Äntligen har jag kunnat börja hoppa på riktigt, så otroligt härligt och roligt. Jag har inte hoppat ett enda hopp på flera månader, och förra veckan gjorde jag första riktiga hoppasset, så skönt att känslan finns där. Även om det är en bra bit kvar till att jag är helt redo för att tävla, så är det en fantastisk kick.

1 kommentar

  1. Patrik at Brass&Gold

    Spinneriet hade jag väldigt gärna besökt! Det är så fint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *