FÖDELSEDAG


Härom dagen hämtade jag dessa på posten, kommer från Asics, som har varit och är min trogna sko- och klädsponsor. De kom nästan precis lagom till min födelsdag. Igår fyllde jag nämligen hela 31 år! Hjälp så fort ett år går… Kändes verkligen som jag firade 30 😉


Jag blev i alla fall ordentligt firad av mitt hjärta, med pressenter på sängen och till middag blev det ett besök här, på hotell pigalles restaurang atelier. Bilden är från i somras när jag spelade in opodden, i ett utav hotellets vackra rum.


Så fick jag lite annat smått och gott..


Till exempel sånna här farligt goda rostade och salta mandlar från kvarterets eko-butik 

Idag tog även jag en sväng in där och fyllde på med lite fina och krispiga äpplen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *