SKÖNA HEM

I våras var Charlotte Frey Svidén och hälsade på hos mig, hon ville göra ett reportage om min lägenhet. Som nu finns ute i skönahem. Sedan dess har jag blivit sambo, det är alltså inte bara mitt hem nu, vilket är väldigt mysigt. Men inredningsmässigt är det ingen större skillnad. Ett par byråer har fått flytta in och nu till advent har det dykt upp lite juliga inslag, annars är det sig likt.

När jag flyttade in var orginalköket fortfarande kvar, väldigt charmigt men för mig kändes det lite för opraktiskt. inte mycket till förvaring, låga bänkar och ingen bänkyta. Så jag bestämde mig för att det var läge för ett modernt kök. Jag behöll golvet och satte in ett kylskåp i 50-tals anda.

 
Det blev Ikeas köksstommar och med luckor från Picky Living. För att få det lite mer personligt. Pappa slet med att få upp luckorna och min bror som är elektriker hjälpte mig med den biten. Tacksam över att det finns sådana resurser i familjen.

Sedan föll valet på marmor som bänkskiva och stänkskydd, som jag till en början kanske kände var lite väl i det opraktiska laget. kändes som att den skulle suga ut sig allt och vara otroligt känslig. Visst är den känslig, men också väldigt lätt att hålla ren och nu är jag otroligt nöjd över det valet.

Trivs super här, min sambo önskar sig bara en skönare och större soffa och en tv. Men eftersom lägenheten inte är den största får nog soffan i alla fall vänta tills vi hittar ett större hem åt en sådan.


Nu har påskriset bytts ut mot granris, återkommer med lite juligare inslag snart.

Ha en fin dag denna stormiga måndag!

7 Comments

 1. Patrik at Brass&Gold

  Så jättefint du har det hemma! =D

  1. Tack snälla du ☺️

 2. […] Sköna Hem har varit hemma hos Emma Green (som bloggar här på Hannas Room) och hur snyggt och inspirerande har hon inte det hemma! In och kolla alla bilder på Emmas blogg! […]

 3. Vet du var man kan köpa en matta som liknar den du har i ditt vardagsrum? Jättefin!

  1. emmagreen

   Tack, den kommer från tell me more.

 4. Superfint!
  Har ncs-koden till luckorna?
  Mvh Karin

  1. Tack!

   koden är S 3005-G20Y

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *