KLAPPTIPS 

 
Igår var jag i PAP Fabriken och hjälpte till att fota lite… Om ni bor eller har vägarna förbi Göteborg fredag-lördag är det fabriksutförsäljning på Fotögatan 6. Jag är nära vän med ägarna så deras produkter ligger mig nära hjärtat, såklart. Men det är riktigt bra kvalité och allt sys i fabriken i Göteborg, kungsten.


Små söta portmonnäer, perfekta till kort.

 
Dator och iPad fodral.


Sedan har jag pressentshoppat lite i veckan, skulle gärna vilja ha en sådan här fin korg själv… Men denna gång blir någon annan förhoppningsvis glad för gåvan. Kommer från Afroart och det är främst kvinnor från Ghana som får möjlighet till försörjning genom att fläta dessa korgar.

 

Så har även lite adventsförberedelser satt igång här hemma.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *